به گفته زندی، نرخ زنده نگه داشتن نوزادان از ۱۵ سال پیش تاکنون افزایش محسوسی پیدا کرده است اما در حال حاضر موضوع مهم این است که علاوه بر زنده ماندن، این نوزادان باید کیفیت رشد مشابه با نوزادان معمولی داشته باشند. نوزادان در رحم مادر با لگد زدن، به تقویت عضلات خود کمک میکنند که در نوزادان نارس این کار به دلیل تولد زودهنگام انجام نمیشود و نوزادان نارس عضلات ضعیفی دارند.
وی ادامه داد: به همین دلیل در این شرکت، آشیانه نوزاد را تولید کردیم که شبیه به گهواره بوده و تداعیگر رحم مادر است. این آشیانه به نوزاد فرصت میدهد تا با لگد زدن در آن عضلات خود را تقویت کند. از آنجایی که نوزادان نارس پوست بسیار نازک و آسیبپذیری دارند باید مراقبت بیشتری از آنها انجام شود چرا که هرگونه زخم یا آسیب پوستی میتواند برای این نوزادان خطرناک باشد چرا که تاثیرپذیری بیشتری از محیط اطراف، باکتری و عفونت دارند.
زندی با بیان اینکه برای این کار ما از فناورینانو استفاده کردیم، عنوان کرد: پارچههای مورد استفاده در آشیانههای نوزاد، به دلیل استفاده از مواد نانو دارای خاصیت آنتیباکتریال، نرم و ضدآب است. بنابراین محیط مناسبی برای رشد نوزاد نارس ایجاد میکند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان خاطرنشان کرد: در مرحله راهاندازی خط تولید هستیم تا با ۲۰۰۰ آشیانه در ماه کار تولید را شروع کنیم که به مرور میزان تولید افزایش یافته و میتوانیم تا ۲۰ هزار آشیانه در ماه تولید کنیم.